Válás és újjászületés csoport

Válás és újjászületés csoport

5-8 fős csoport hatékony módszerrel, 4 hétvégi napon segít a párkapcsolatod feldolgozásában.
A Válás és újjászületés csoportban kibeszélheted magad, kiadhatod az érzelmeidet. Ugyanakkor hasonló “sorstársakkal” vagy jelen, akik saját történetükkel segítenek magadra is rálátni.

A csoportban Singer Magdolna gyásztanácsadó által összeállított strukturált gyakorlatok segítségével dolgozzuk fel a veszteségeinket:

  • Segít visszatalálni önmagunkhoz, önbecsülésünkhöz
  • Más szempontból nézünk rá kapcsolatunkra
  • Segít a múltunk elengedéséhez, lezárásához
  • Nyitottabbá válunk az új lehetőségek felé

Mivel hasonló problémákkal küszködökkel vagy együtt, ennek van egy különös, erősítő és töltő hatása. Ugyanakkor a jó kedv és lazulás is garantált!

Amennyiben megtetszik a módszer és későbbiekben te is szeretnél másokat támogatni, Singer Magdolna és Haas György által vezetett trénerképzőn is részt vehetsz.

A csoportok kis létszámúak, 5-8 fősek. 2 hetente, 1 hétvégi nap jövünk össze, összesen 4 alkalommal.

Önmagában még ez a 4 alkalom nem biztosan elegendő ahhoz, hogy teljesen túl jussál a párkapcsolati gyászodon. Mindenkinél egyéni, hogy mikor tudja helyére tenni a kapcsolatát. A csoport támogatásával viszont garantált, hogy utána máshogy fogsz mind magadra, mind a kapcsolatodra ránézni. Emellett kapsz módszereket, erőt, energiát, lendületet a további nehézségek leküzdéséhez.

Csak kizárólag egészséges személyiségű emberekkel végezhetek beszélgetést, kiknek szükségük van egy kis támogatásra. A csoport nem alkalmas komoly mentális problémák gyógyítására, és nem pótolja azokat.