Rólam

Molnár Ildikó2009-ben váltam el, ami számomra egy nem várt fordulatot hozott az életembe. Először azt hittem, hogy könnyen túl leszek rajta, de pár hónap után jött az igazi mélyrepülés! Minta egyszer csak senki földjére kerültem volna, megsemmisült jövőképpel. Ekkor találtam rá az Integrál Akadémia, integrál pszichológia szakára. Itt 3 évnyi tömény önismereti munka után, megjárva mélységeket és magasságokat elhatároztam, hogy én is szívesen támogatok önismereti tanácsadóként másokat. Ez irányú végzettségem jogosít fel pár alkalmas egyéni beszélgetésekre.
Miután végeztem, jött az élet nevű nagy tanítómesterem, ahol gyorsan még bepótolhattam sok mindent. Egyrészt anyává lettem, megszületett kislányom, Anna. Ugyanakkor 3 év együttélés után akkori élettársammal úgy döntöttünk, hogy külön költözünk. Ez az elhatározás kifejezetten jót tett a kapcsolatunknak. Azóta is békében, szeretetben közösen neveljük kislányunkat. Hogy ez így sikerülhetett, ebben nagy segítségemre volt a Válás és újjászületés csoport, melyet Haas Györgynél végeztem el. Exfelesége, Singer Magdolna elgondolására épült strukturális, megbeszélős gyakorlatokon keresztül nézhettünk rá mélyebben saját magunkra. Az ő irányításuk és támogatásuk révén válhattam én is csoportvezetővé.

Molnár IldikóMiután én is részese lehettem két komoly szakításnak, úgy érezem, hogy ez az irányvonal, amit hitelesen, nem csak a megtanult elméletek, hanem saját megéléseim miatt is képes vagyok követni. Tudom támogatni azokat, akik pont belekerültek ebbe a nehéz helyzetbe.

 

Molnár Ildikó
Válás és újjászületés csoportvezető
integrál tanácsadó